KRILU VRAT DOMINIRA, KOT MOČAN ESTETSKI ELEMENT, PRAVILNO IZBRANA KLJUKA.

 

Nudimo zastopstvo priznanih evropskih proizvajalcev TUPAI, APRILE, NUDA, COSMA, M&T, WB, ECONOMY LINE, SAHECO in TERNOSCORREVOLI. Vse blagovne znamke so uveljavljene in že mnoga leta prisotne na evropskem trgu.

Naša ponudba obsega kljuke za notranja in vhodna vrata, kljuke za okna, ključavnice, potezne in utopne ročaje za lesena in steklena vrata, pohištvene ročaje, drsne sisteme in še več.

Modeli znamk Tupai in Aprile so klasični ali moderni, v različnih površinskih obdelavah, nešteto oblikovnih možnostih, v kombinaciji lesa, usnja, kamna ali tapet.

So kakovostne kljuke, estetsko dovršene in vrhunskega dizajna. Snujejo jih priznani svetovni oblikovalci in arhitekti, ki vedo, da mora biti kljuka praktična in prijetna za uporabo, hkrati pa je estetski element, usklajen z najnovejšimi svetovnim trendi.

Za tiste, ki si želite več ekskluzivnosti, izstopanja in drugačnosti, so na voljo imenitne dizajnerske kljuke brez rozet znamke Nuda.

Ročaji in kljuke znamke M&T veljajo za bolj izrazite, opazne, prilagojene individualnim željam kupcev in namenjene bivanju s pridihom luksuza.

Za vse tiste, ki imajo željo po večni klasiki pa nudimo klasične WB in Economy line kljuke.

Vse kljuke in ročaji so ergonomsko oblikovani, omogočajo udoben prijem in enostavno uporabo. So vzdržljivi, varni in brezčasni.

Artikli iz naše ponudbe zanesljivo razvajajo vaše čute in ustvarjajo neustavljivo željo, da bi se jih dotaknili. Narejene so za vrata z edinstvenim značajem !