O Podjetju

Danes je podjetje LESTUR uveljavljena blagovna znamka, ki se ukvarja s kvalitetno in eksluzivno izdelavo vrat za bivalne, poslovne in javne objekte.

Izdelujemo vrata različnih oblik in slogov, od najmodernejših do klasičnih.Popolnoma se prilagodimo željam naročnika oziroma posebnostim prostora. Nudimo izdelavo lesenih, steklenih, dvokrilnih, nihajnih, drsnih vrat ter različnih sten z vrati.

Ustvarjamo z navdihom, željo po inovativnosti in iskanju novih rešitev.

Kot novost ponujamo zastopstvo kljuk priznanega evropskega proizvajalca Tupai. Kljuke so na slovenskem trgu popolna novost. Oblikujejo jih priznani svetovni oblikovalci in arhitekti v sodelovanju s proizvajalci kljuk. Program obsega izdelavo kljuk za notranja in vhodna vrata, okna ter ročaje. Izdelki blagovne znamke Tupai ustvarjajo najvišjo kakovost, dovršenost, estetiko in funkcionalnost.

Svojo dejavnost dopolnjujemo s programom izdelave zunanjih steklenih ograj, steklenih ograj za stopniščne prostore, sanitarnih steklenih sten, steklenih oblog, steklenih nadstreškov in zastekljevanja prostorov za individualne in javne objekte. Zasnovani in oblikovani so v duhu sodobnih pristopov v arhitekturi, ki predstavljajo inovativne poglede. So učinkoto sredstvo za izboljšanje kakovosti življenja, saj povečajo prehodnost svetlobe in blažijo prostorsko stisko.

Vedno se prilagodimo željam naročnika, posebnostim prostore, ki ga opremljamo, ter tudi obstoječi opremi stanovanja ali katerega koli drugega objekta. Izdelki naše lastne proizvodnje so plod dolgoletnega razvoja , tradicije, lastnega znanja, izkušenj in spremljanja najnovejših trendov. Narejeni so iz kakovostnih materialov, ki zagotavlajajo trajno zadovoljstvo našega kupca. Osnovna usmeritev podjetja je, da zagotavljamo kvalitetno izdelavo, po željah in potrebah današnjega človeka.

Neprestano vlagamo v razvoj podjetja in širitev svoje dejavnosti. Sodobno podprta proizvodnja , kakovost izdelave ter vlaganja v inovativnost so lastnosti, s katerimi želimo zadovoljiti potrebe naših naročnikov. Svoje poslovne cilje ustvarjamo družbeno odgovorno, okolju prijazano in strokovno. Naši odnosi temeljijo na medsebojnem zaupanju in spoštovanju.


POGOJI POSLOVANJA

POGOJI

ZGODOVINA PODJETJA

Notranja vrata podjetja Lestur so plod dolgoletnega ustvarjanja, znanja in tradicije. Upravljamo z bogatimi izkušnjami, pridobljenimi v več kot 50-letni zgodovini. Začetki segajo v leto 1960, ko so naši očetje začeli z izdelavo opreme po naročilu za bivalne in javne objekte.

 

URADNI PODATKI PODJETJA:

NAZIV PODJETJA:
LESTUR,PROIZVODNJA IN PRODAJA ,D.O.O.
SKRAJŠANI NAZIV:
LESTUR D.O.O.
SEDEŽ:
Klanec 35a, 1218 Komenda, SLO
TELEFON:
01 8342 350
TELEFAX:
01 8342 356
GSM:
041 679 205
E – POŠTA:
info@lestur – vrata.si
MATIČNA ŠTEVILKA:
1252879
ID ZA DDV:
SI 26898071, zavezanec za DDV.
IBAN :
SI56 2900 0005 0516 778 , BIC BACXSI22, UNICREDIT BANK

 

Naročilo ponudbe:

Če si želite ponudbo, prosim izpolnite spodnji obrazec.


@