1. Kljuka

KRILU VRAT DOMINIRA, KOT MOČAN ESTETSKI ELEMENT, PRAVILNO IZBRANA KLJUKA.

 
Nudimo zastopstvo kljuk priznanega evropskega proizvajalca Tupai. Oblikovalske kljuke so na slovenskem trgu popolna novost. Oblikujejo jih priznani evropski oblikovalci in arhitekti v sodelovanju s proizvajalci kljuk. Izdelki blagovne znamke Tupui ustvarjajo najvišjo kakovost, dovršnost, estetiko in vrhunski design.
Pozorno spremljamo načrt poti, katere cilj je zagotoviti kupcu najboljšo ponudbo in jo nenehno prilagajati najnovejšim trendom.
 
Program obsega kljuke za notranja in vhodna vrata, kljuke za okna ter ročaje. Modeli so oblikovalski in klasični, v različnih površinskih obdelavah in z nešteto oblikovnih možnosti. Za ljudi z željo po edinstvenosti in drugačnosti nudimo oblikovalske kljuke s Swarovskimi elementi in drugimi možnimi kombinacijami, od lesa, usnja, tapet,… To so izrazite in opazne kljuke z možnostjo individualnega oblikovanja.
 
Za vse, ki se srečujete z alergijami na kovino so noviteta antialergene in antibakterijske kljuke. Te so namenjene bankam, šolam, vrtcem, bolnicam in drugim javnim objektom.
 
Kljuke so ergonomsko oblikovane, omogočajo udoben prijem in so enostavne za vzdrževanje.
 

2. Ključavnica

Vgrajujemo več vrst ključavnic, odvisno od potrebe in želje kupca. Nudimo jih v več barvah vidnega dela, tako, da je pri izbiri potrebno biti pozoren na to, kako se ključavnica ujema  z kljuko in ostalim vratnim okovjem.

 

3. Nasadila

Vgrajujemo najkvalitetnejša nasadila. Nudimo jih v različnih barvah, tako, da je pri izboru potrebno paziti na barvo, da se ujemajo z ostalim vratnim okovjem.

  • Blum nasadilo
  • Simonswerk skrito nasadilo
  • Anuba nasadilo
  • Pivota skrito nasadilo
  • Nasadilo za steklena vrata
  • Solido sklepno nasadilo

 

4. Ročaji

 Ročaji za vrata so namenjeni predvsem drsnim in steklenim vratom. Na voljo so v različnih barvah in oblikah.                           

  • ročaji za drsna vrata 
  • ročaji za steklena vrata         

 

Naročilo ponudbe:

Če si želite ponudbo, prosim izpolnite spodnji obrazec.


@

Link za prenos Cd-ja:

cd prenos

V primeru, da si želite prenesti vsebino CD, kliknite na spodnji link.

Link za prenos CD-ja