KRILU VRAT DOMINIRA, KOT MOČAN ESTETSKI ELEMENT, PRAVILNO IZBRANA KLJUKA.

Nudimo zastopstvo kljuk priznanega evropskega proizvajalca TUPAI.

So kakovostne kljuke, estetsko dovršene in vrhunskega dizajna. Snujejo jih priznani svetovni oblikovalci in arhitekti, ki vedo, da mora biti kljuka praktična in prijetna za uporabo, hkrati pa je estetski element, usklajen z najnovejšimi svetovnim trendi. 

Kolekcija TUPAI obsega kljuke za notranja in vhodna vrata, okna ter raznovrstne ročaje. Modeli so  klasični ali moderni, v različnih površinskih obdelavah in nešteto oblikovnih možnostih.

Za tiste, ki si želite več ekskluzivnosti, izstopanja in drugačnosti, so na voljo tudi imenitne dizajnerske kljuke, denimo z dodatki kristalov swarovski, s kombinacijo lesa, usnja, kamna ali tapet. To so bolj izrazite, opazne kljuke, prilagojene individualnim željam kupcev in namenjene bivanju s pridihom luksuza.

Za vse tiste, ki imajo željo po večni klasiki nudimo klasične WB in ECONOMY LINE kljuke.

Vse kljuke  so  ergonomsko oblikovane, omogočajo udoben prijem in enostavno uporabo. So  vzdržljive, varne in brezčasne.

Kljuke iz naše ponudbe   zanesljivo razvajajo vaše čute in ustvarjajo neustavljivo željo, da bi se jih dotaknili. Narejene so za vrata z edinstvenim značajem !